ARENDAL Byrå Grå/Ek

Köp ARENDAL Byrå Grå/Ek billigt. Just nu endast 3 605 kronor.

Furniturebox erbjuder:
 • Snabba leveranser
 • Öppet köp
 • Enhetsfrakt

Med en känsla av råa träplankor tar ARENDAL in en känsla av naturen i ditt hem. Karaktäriserad av raka linjer och släta ytor är formgivningen både sofistikerad och modern. ARENDAL har en genomtänkt design med flera fina detaljer samt soft-close dörrar och lådor, alltihopa i en kombination av ek och grått. ARENDALs stil gör att den passar hem i många olika stilar, däribland retro och 60-tals inredning.Karaktäriseras av raka linjer och släta ytorByrå i grå/ekfärgad melamin. Komplettera gärna med andra möbler ur ARENDAL-serien för en enhetlig helhet.

Du köper ARENDAL Byrå Grå/Ek hos Furniturebox.
Endast 3 605 kr
 
 

2 comments

 1. Matilda Jonsson

  Hej!
  Vi är ute efter en ny hallbyrå till vår omgjorda hall. Skulle helst vilja ha en byrå i ek, vad kan ni rekommendera till oss?

  Mvh
  Familjen Bergström, Västerås

 2. Hallbyrå.se

  Hej Matilda,

  grattis till era nya hall! Hoppas att ni kommer bli nöjda med den. När det gäller hallbyråer i ek så finns det mycket att välja på. En byrå i ek kommer att hålla länge, då eken är vårt mest beständiga träslag. Du får också en stabil möbel om du väljer just ek. Vad gäller sortiment så hittar du mycket fint att välja på här.

  Vi hoppas att du hittar en hallbyrå som passar i ert hem!
  Mvh,
  Hallbyrå.se

Comments are closed.