BISCAYA Byrå 40 Mörkgrå/Grå

Köp BISCAYA Byrå 40 Mörkgrå/Grå billigt. Just nu endast 2 845 kronor.

Furniturebox erbjuder:
 • Snabba leveranser
 • Öppet köp
 • Enhetsfrakt

BISCAYA är en stilren och praktisk möbelserie som erbjuder förvaringsmöbler för det stilmedvetna hemmet. I serien hittar du ett antal fina byråar i olika storlekar. Den distinkta designen ger ett mycket elegant intryck och passar utmärkt i de flesta hemmiljöer. Byråarna är utrustade med rymliga lådor som försetts med handtag och lättglidande skenor i metall. Möblerna finns att tillgå i färgerna mörkgrått och vitt. Skandinavisk design i världsklass!Den distinkta designen ger ett mycket elegant uttryckGrå, högblank byrå med fyra stycken mörkgrå lådor som monteras på lättglidande metallskenor. Byrån är utrustad med diskreta handtag i metall. Komplettera gärna med andra möbler ur BISCAYA-serien för ett enhetligt uttryck.

Du köper BISCAYA Byrå 40 Mörkgrå/Grå hos Furniturebox.
Endast 2 845 kr
 
 

2 comments

 1. Matilda Jonsson

  Hej!
  Vi är ute efter en ny hallbyrå till vår omgjorda hall. Skulle helst vilja ha en byrå i ek, vad kan ni rekommendera till oss?

  Mvh
  Familjen Bergström, Västerås

 2. Hallbyrå.se

  Hej Matilda,

  grattis till era nya hall! Hoppas att ni kommer bli nöjda med den. När det gäller hallbyråer i ek så finns det mycket att välja på. En byrå i ek kommer att hålla länge, då eken är vårt mest beständiga träslag. Du får också en stabil möbel om du väljer just ek. Vad gäller sortiment så hittar du mycket fint att välja på här.

  Vi hoppas att du hittar en hallbyrå som passar i ert hem!
  Mvh,
  Hallbyrå.se

Comments are closed.