BORNOVA Byrå 50 Vit

Köp BORNOVA Byrå 50 Vit billigt. Just nu endast 1 990 kronor.

Furniturebox erbjuder:
 • Snabba leveranser
 • Öppet köp
 • Enhetsfrakt

BORNOVA är en praktisk och stilren liten möbelserie som erbjuder snygga möbler som är enkla att matcha med de flesta stilar och trender. Dess rena linjer och distinkta framtoning ger en fräsch och elegant touch till inredningslandskapet. De kvalitativa materialvalen och den härliga finishen bidrar till en lång livslängd och ett gediget helhetsintryck. Modern design när den är som bäst!Dess rena linjer och distinkta framtoning ger en fräsch och elegant touch Vitlackad byrå med fem lådor och underrede i furu. Komplettera gärna med andra möbler ur BORNOVA-serien för ett enhetligt uttryck.

Du köper BORNOVA Byrå 50 Vit hos Furniturebox.
Endast 1 990 kr
 
 

2 comments

 1. Matilda Jonsson

  Hej!
  Vi är ute efter en ny hallbyrå till vår omgjorda hall. Skulle helst vilja ha en byrå i ek, vad kan ni rekommendera till oss?

  Mvh
  Familjen Bergström, Västerås

 2. Hallbyrå.se

  Hej Matilda,

  grattis till era nya hall! Hoppas att ni kommer bli nöjda med den. När det gäller hallbyråer i ek så finns det mycket att välja på. En byrå i ek kommer att hålla länge, då eken är vårt mest beständiga träslag. Du får också en stabil möbel om du väljer just ek. Vad gäller sortiment så hittar du mycket fint att välja på här.

  Vi hoppas att du hittar en hallbyrå som passar i ert hem!
  Mvh,
  Hallbyrå.se

Comments are closed.