COPENHAGUE Byrå 46 Vitlasyr

Köp COPENHAGUE Byrå 46 Vitlasyr billigt. Just nu endast 895 kronor.

Furniturebox erbjuder:
 • Snabba leveranser
 • Öppet köp
 • Enhetsfrakt

COPENHAGUE är en stilren förvaringsserie innehållandes rymliga möbler med smakfull vitlasyr-finish. I serien finner du två byråar och två garderober. Möblernas rena formspråk och fräscha finish gör dem lättmatchade och skapar en modern och lyxig atmosfär. Den genomtänkta konstruktionen med rymliga förvaringsytor och kvalitativa lådsystem med kullagersskenor ger en lättanvänd och stabil helhet. Funktionalitet och modern design i en svårslagen symbios!Genomtänkt konstruntion med rymliga förvaringsytorByrå/sängbord med folierad yta i utförandet vitlasyr. Tre lådor. komplettera gärna med andra möbler ur COPENHAGUE-serien för en enhetlig helhet.

Du köper COPENHAGUE Byrå 46 Vitlasyr hos Furniturebox.
Endast 895 kr
 
 

2 comments

 1. Matilda Jonsson

  Hej!
  Vi är ute efter en ny hallbyrå till vår omgjorda hall. Skulle helst vilja ha en byrå i ek, vad kan ni rekommendera till oss?

  Mvh
  Familjen Bergström, Västerås

 2. Hallbyrå.se

  Hej Matilda,

  grattis till era nya hall! Hoppas att ni kommer bli nöjda med den. När det gäller hallbyråer i ek så finns det mycket att välja på. En byrå i ek kommer att hålla länge, då eken är vårt mest beständiga träslag. Du får också en stabil möbel om du väljer just ek. Vad gäller sortiment så hittar du mycket fint att välja på här.

  Vi hoppas att du hittar en hallbyrå som passar i ert hem!
  Mvh,
  Hallbyrå.se

Comments are closed.