GRAPHIC Byrå 87 Mörk Ek/Grå

Köp GRAPHIC Byrå 87 Mörk Ek/Grå billigt. Just nu endast 1 895 kronor.

Furniturebox erbjuder:
 • Snabba leveranser
 • Öppet köp
 • Enhetsfrakt

GRAPHIC är en stilren och rak möbelserie i mörka och eleganta material. Möblernas självklara men samtidigt diskreta framtoning gör att de lämpar sig ypperligt i de allra flesta hem. Serien är främst avsedd att pryda hall samt sovrum och består av garderober och byråer, sängramar och sängbord i olika färger och storlekar. Sofistikerade och funktionella möbler som adderar det där lilla extra till din bostad!Snygg och rymlig byrå i mörk ekfolie med fyra lådor, varav en i den kontrasterande färgen grått.Mått?Bredd: 87 cmDjup: 42 cmHöjd: 81 cmDenna möbel kan vid montering kräva enklare verktyg såsom skruvdragare, hammare och vinkelhake.

Du köper GRAPHIC Byrå 87 Mörk Ek/Grå hos Furniturebox.
Endast 1 895 kr
 
 

2 comments

 1. Matilda Jonsson

  Hej!
  Vi är ute efter en ny hallbyrå till vår omgjorda hall. Skulle helst vilja ha en byrå i ek, vad kan ni rekommendera till oss?

  Mvh
  Familjen Bergström, Västerås

 2. Hallbyrå.se

  Hej Matilda,

  grattis till era nya hall! Hoppas att ni kommer bli nöjda med den. När det gäller hallbyråer i ek så finns det mycket att välja på. En byrå i ek kommer att hålla länge, då eken är vårt mest beständiga träslag. Du får också en stabil möbel om du väljer just ek. Vad gäller sortiment så hittar du mycket fint att välja på här.

  Vi hoppas att du hittar en hallbyrå som passar i ert hem!
  Mvh,
  Hallbyrå.se

Comments are closed.