Sherwood byrå ek

Köp Sherwood byrå ek billigt. Just nu endast 4 295 kronor.

WeGot erbjuder:
 • Snabba leveranser
 • Öppet köp
 • Enhetsfrakt

Byrå i barnmöbelserien Sherwood från Bellamy. Gjord i retro design med ekfanér och högklassig MDF. En modern byrå med gott om förvaringsutrymme. Byrån är utrustad med tre självstängande lådor och inbyggd dämpare för mjuk stängning. Skonsamt lackad yta utan färg och kemikalier så att du och din baby kan känna er trygga och säkra. Ytan känns sammetslen och är smutsavstötande. Komplettera gärna med ett skötbord i samma serie, anpassad för att passa byråns mått och design. Specifikationer Färg: Brun Material: Ek/MDF Mått byrå: Höjd: 89cm Bredd: 93cm Djup: 51cm

Du köper Sherwood byrå ek hos WeGot.
Endast 4 295 kr
 
 

2 comments

 1. Matilda Jonsson

  Hej!
  Vi är ute efter en ny hallbyrå till vår omgjorda hall. Skulle helst vilja ha en byrå i ek, vad kan ni rekommendera till oss?

  Mvh
  Familjen Bergström, Västerås

 2. Hallbyrå.se

  Hej Matilda,

  grattis till era nya hall! Hoppas att ni kommer bli nöjda med den. När det gäller hallbyråer i ek så finns det mycket att välja på. En byrå i ek kommer att hålla länge, då eken är vårt mest beständiga träslag. Du får också en stabil möbel om du väljer just ek. Vad gäller sortiment så hittar du mycket fint att välja på här.

  Vi hoppas att du hittar en hallbyrå som passar i ert hem!
  Mvh,
  Hallbyrå.se

Comments are closed.