Simple byrå - vit med detaljer i ek

Köp Simple byrå - vit med detaljer i ek billigt. Just nu endast 2 695 kronor.

WeGot erbjuder:
 • Snabba leveranser
 • Öppet köp
 • Enhetsfrakt

Simpel byrå från Bellamy. Simpel är en serie barnmöbler i minimalistisk stil var man endast använt sig av enkla former som passar in i de flesta skandinaviska hem. Möblerna är tillverkade av högkvalitativ mdf som målats i vitt. Serien har snygga trädetaljer i massiv ek som går som en röd tråd genom hela serien. Möblerna är målade med en speciellt utvald färg med unika egenskaper som gör möblerna resistenta mot två typer av skador: - Kemikalier: skyddar mot vatten, lotion, oljor och andra tvättmedel - Mekaniskt skydd mot alla typer av repor som uppstår vid användning av möbler. Målad med barnsäker och certifierad färg. Vi säljer även ett skötbord från Bellamy i serien Sherwood. Skötbordet matchar även Simple serien och är lätt att montera på byrån. Mått Bredd: 80 cm Djup: 53 cm Höjd: 86 cm

Du köper Simple byrå - vit med detaljer i ek hos WeGot.
Endast 2 695 kr
 
 

2 comments

 1. Matilda Jonsson

  Hej!
  Vi är ute efter en ny hallbyrå till vår omgjorda hall. Skulle helst vilja ha en byrå i ek, vad kan ni rekommendera till oss?

  Mvh
  Familjen Bergström, Västerås

 2. Hallbyrå.se

  Hej Matilda,

  grattis till era nya hall! Hoppas att ni kommer bli nöjda med den. När det gäller hallbyråer i ek så finns det mycket att välja på. En byrå i ek kommer att hålla länge, då eken är vårt mest beständiga träslag. Du får också en stabil möbel om du väljer just ek. Vad gäller sortiment så hittar du mycket fint att välja på här.

  Vi hoppas att du hittar en hallbyrå som passar i ert hem!
  Mvh,
  Hallbyrå.se

Comments are closed.