Vinter byrå med tre lådor

Köp Vinter byrå med tre lådor billigt. Just nu endast 1 895 kronor.

WeGot erbjuder:
 • Snabba leveranser
 • Öppet köp
 • Enhetsfrakt

Vinter är en klassisk och minimalistisk byrå som erbjuder gott om förvaringsutrymme i sina tre stora lådor. Byrån smälter lätt in i sin omgivning och kan placeras var än i hemmet du behöver extra förvaring. Med en lagom höjd på byrån blir toppskivan även en utmärkt avlastningsyta eller en extra yta för förvaring eller dekoration. Byrån är en del av vår möbelserie Vinter som är en väldigt prisvärd serie av möbler i enkel och stilren design. Går utmärkt att matcha med andra produkter i samma serie eller övriga delar av vårt sortiment. Finns i tre olika färger ? vit, ekfanér och tryffel. Mått: Bredd 76,8 cm Djup 50 cm Höjd 70,1 cm Vikt 26,3 kg

Du köper Vinter byrå med tre lådor hos WeGot.
Endast 1 895 kr
 
 

2 comments

 1. Matilda Jonsson

  Hej!
  Vi är ute efter en ny hallbyrå till vår omgjorda hall. Skulle helst vilja ha en byrå i ek, vad kan ni rekommendera till oss?

  Mvh
  Familjen Bergström, Västerås

 2. Hallbyrå.se

  Hej Matilda,

  grattis till era nya hall! Hoppas att ni kommer bli nöjda med den. När det gäller hallbyråer i ek så finns det mycket att välja på. En byrå i ek kommer att hålla länge, då eken är vårt mest beständiga träslag. Du får också en stabil möbel om du väljer just ek. Vad gäller sortiment så hittar du mycket fint att välja på här.

  Vi hoppas att du hittar en hallbyrå som passar i ert hem!
  Mvh,
  Hallbyrå.se

Comments are closed.