Svart byrå

Det finns vissa möbler som passar in i stort sett överallt. Ett sådant exempel är en svart byrå. De kan ställas i så gott som vilket rum som helst och smälta in. Att de dessutom passar alla åldrar inredningsmässigt är en stor fördel. Om man är osäker på vilken stil man ska satsa på är en svart byrå alltid ett bra val. Även om man främst satsat på vitt i övrigt fungerar det bra med svart. Har man valt att inreda med många färger är svart också en fin kontrast. Det är helt enkelt ett säkert kort i alla lägen.

 

Perfekt till tonårsrummet

Många ungdomar är förtjusta i svarta möbler och detaljer. Att ställa in en svart byrå i deras rum blir därför troligtvis uppskattat. En byrå kan vara bra att ha på rummet eftersom det går att förvara alla typer av saker där. Naturligtvis går det att förvara småsaker som pennor, laddare och busskort där. Även större föremål som anteckningsböcker, mappar och skoldatorn går att lägga i en låda. Det går också att använda en byrå istället för en garderob. Det vill säga en förvaringsplats för kläder. I synnerhet underkläder är praktiska att förvara i en byrålåda. Om man väljer en rymlig byrå finns det även plats för byxor, linnen och tröjor. Möjligheterna är stora och många med den här sortens möbel. Det är också en av anledningarna till att det finns en byrå i de flesta hem.

Oavsett om det är sonen eller dottern som bor i tonårsrummet så brukar en svart byrå fungera bra. Svart är en färg som uppskattas av både killar och tjejer i alla åldrar. Man kan också välja vilken stil det ska vara på möbeln. Det finns nämligen många modeller även om man är fast besluten att möbeln ska vara svart. Det finns mer ungdomliga varianter, det finns byråer i metall och enkla svarta träbyråer. Alternativen är många och enklaste sättet att bestämma sig är att titta på utbudet. Man kan då utesluta de man inte gillar och välja mellan de byråer man tror skulle passa in.

Passar bra i hallen

En svart byrå gör sig ofta bra även i hallen. Det är en av de första saker gäster ser när de kliver in i bostaden. Detta gör att det är extra viktigt att välja en fin möbel. Det kan också vara bra att fundera över storleken. Skulle det se konstigt ut med en stor byrå, eller behöver den tvärtom vara rejäl? Ska den vara enkel med få detaljer eller ska den sticka ut mer utseendemässigt? Frågorna är många och de behöver besvaras innan inköpet ska ske.

En byrå som ska stå i en hall kan också ställa en del funktionsmässiga krav. Ska det till exempel gå att sitta på den? Det finns låga byråer med två eller tre lådor som man kan lägga en dyna på. Där kan man sitta för att ta på sig skorna eller helt enkelt för att vila en stund. En hög byrå där man kan ställa en vacker vas med fräscha blommor kan också vara vackert. Möjligheterna är oändliga och det gäller helt enkelt att låta smaken avgöra. Viss hänsyn bör naturligtvis tas till hallens övriga inredning. Kanske vill man följa ungefär samma mönster som man gjort tidigare.

Priser för alla plånböcker

Att köpa möbler är roligt men det kan också vara dyrt. Det gäller därför att se möjligheterna även om man har en begränsad budget. Även om man inte kan välja vilka varumärken och designers som helst så finns det möjligheter. Det går att hitta riktigt fina möbler även om plånboken inte är så tjock. Sajter där man jämför priser kan vara till stor hjälp. Det går även att besöka olika möbelbutiker och titta efter specialerbjudanden. Ofta går det också att få rabattkoder om man börjar prenumerera på nyhetsbrevet. Det gör att man kan få exempelvis 25 % på första köpet. Om man då passar på att köpa en svart byrå kan man spara flera hundra kronor på köpet. Det kan också vara så att man kan tipsa vänner om butiken och få rabatt. När vännen gör sitt första köp kan man då få en rejäl rabatt. Det gäller helt enkelt att ta en titt på vilka möjligheter som finns.

Den som är ute efter en svart byrå kan köpa en sådan för runt 500 kronor. Har man specifika krav på antal lådor, utseende eller mått kan det bli lite dyrare. Det finns dyra byråer för 5000 kronor men även många modeller i medelprisklassen. Med tanke på detta kan det vara väldigt bra att jämföra priser. Naturligtvis bör man inte slå till och köpa den första byrå man hittar. Det kan finnas både finare och billigare alternativ i någon annan butik. Det är därför bra att börja leta i god tid. Om man har någon vecka på sig brukar det inte vara några problem att hitta möbler till bra priser.

Fynda begagnat Något som blir allt populärare är att fynda begagnade möbler. Om man vill ha en svart byrå till hemmet behöver man inte gå till en möbelbutik. Det går att besöka en auktionssajt eller en annonssida på nätet. Där kan man se byråer från hela landet som är till salu. Man brukar även kunna se bilder och läsa om möbelns skick. Ofta går det att hitta riktiga fynd i riktigt bra skick. Faktum är att man kan få en fin byrå till ett osannolikt bra pris. Ibland behöver man inte ens betala en hundralapp men får ändå en möbel i toppskick.

Om det finns någon loppis i närheten går det naturligtvis även att besöka den. Även där kan det gå att fynda även om man ska ha mer tur. Fördelen med att handla på loppis är att man inte behöver betala frakt. Å andra sidan behöver man själv ordna transporten hem. Det finns fördelar och nackdelar med båda delarna. Många tycker dock att det är enklast att sköta all shopping på nätet. Oavsett om man är ute efter en svart byrå, kläder eller annat får man tillgång till ett enormt utbud.

 
 

2 comments

 1. Matilda Jonsson

  Hej!
  Vi är ute efter en ny hallbyrå till vår omgjorda hall. Skulle helst vilja ha en byrå i ek, vad kan ni rekommendera till oss?

  Mvh
  Familjen Bergström, Västerås

 2. Hallbyrå.se

  Hej Matilda,

  grattis till era nya hall! Hoppas att ni kommer bli nöjda med den. När det gäller hallbyråer i ek så finns det mycket att välja på. En byrå i ek kommer att hålla länge, då eken är vårt mest beständiga träslag. Du får också en stabil möbel om du väljer just ek. Vad gäller sortiment så hittar du mycket fint att välja på här.

  Vi hoppas att du hittar en hallbyrå som passar i ert hem!
  Mvh,
  Hallbyrå.se

Comments are closed.